5-6 квітня відбудеться семінар для зацікавлених у Пласті



Бажаєте наповнити своє життя змістом і кольорами, але не знаєте як? Хочете бути корисним суспільству? Цікавитеся громадською діяльністю, але хочете дізнатись про це більше? Чули про скаутинг, але не до кінця розумієте, що це таке? Завжди хотіли стати скаутом, але зараз Вам здається, що вже запізно? Цікаво знати, що таке український скаутинг? Якщо Ви відповіли «так» хоча б на одне питання з вищеперелічених, то Вам — до нас!!!! 

Пластовий семінар, на якому Ви ближче познайомитесь із особливостями скаутського руху, дізнаєтесь про те, як і чим ви можете бути корисним, працюючи в громадській, зокрема скаутській організації, побачите нові цікаві можливості для свого особистісного розвитку, відкриєте для себе нові обрії, перебудете дві доби в теплому пластовому товаристві, знайдете нових друзів і просто гарно проведете час)))) 

Щоб зголоситись до участі в семінарі вам потрібно заповнити форму,
або зателефонувати за телефонами Андрій Канак 099 910 76 48 чи (0372) 52 73 37 (Канцелярія Пласту, з 11:00 до 16:00), або повідомити про своє бажання комусь із організаторів особисто.

6 коментарів

Маріанна Антонюк
в якому місті, в якому місці і в який час?
Ігор Наконечний
Ми цю інформацію повідомляємо лише зареєстрованим учасникам :)
Маріанна Антонюк
а як я можу реєструватися, якщо не знаю навіть міста, в якому це буде? Це ж два дні — треба спланувати час. Якщо інше місто — частина бажаючих одразу відсіється. Інші намагатимуться забезпечити себе квитками. Якщо Чернівці, четвер-пятниця — залежить від часу. Наприклад, я би могла піти з дитиною, але в четвер зранку вона в школі. Ну і т.д. Думаю, цей Ваш підхід нераціональний.
Ігор Наконечний
5-6 квітня це субота-неділя. Семінар починається у суботу зранку і закінчується в неділю ввечері. Ми тут викладаємо новини лише такі, які стосуються Чернівців — ми починаємо і закінчуємо в Чернівцях, а основна програма відбувається у іншому місці, до якого є організований доїзд )
Це традиційна схема для всіх наших заходів )
Маріанна Антонюк
то так і кажіть) для ЗМІ, які забажають висвітлити подію, буде окреме повідомлення?
Ігор Наконечний
якщо буде така можливість то ми обов'язково розішлемо попереднє повідомлення по ЗМІ :)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте